21 July 2015

McPixel



Julkaistu: 2012
Alustat: PC, Mac, iOS, Android, Linux
Kehittäjä: Sos
Julkaisija: Sos Mikolaj Kaminski
Pelimoottori: -

McPixel on siitä hankala peli, että siitä on vaikea kertoa spoilaamatta kaikkia täysin käsittämättömiä juttuja. Yritetääs nyt silti.

Uhrataan neitsyt
McPixelin päähenkilö on tyyppi, jonka tavoitteena on pelastaa päivä. Ja sen hän joutuu tekemään monen monta kertaa. McPixelin tulee pelastaa päivä kahdenkymmenen sekunnin aikarajan puitteissa, ja tämä toteutetaan klikkailemalla pelimaailman kohteita ja liittämällä ne toisiinsa. Usein lopputuloksena on räjähdys.

McPixelin jokaisessa ''skenaariossa'' on monta vaihtoehtoista menettelytapaa, jotka on hauska kokeilla läpi jo ihan pelkästään mielenkiinnosta. Yleensä oikea ratkaisu on se kaikkeista älyttömin, ja hymy pelaajan kasvoilta ei hyydy. Välillä peli saattaa tuntua hieman itseään toistavalta, mutta se on helppoa antaa anteeksi.

McPixelin yksinkertainen pikseligrafiikka on selvää ja värikästä, ja harvoin pelimaailman objektit katoavat pikseleiden sekaan. Musiikkiraita toistuu muutamasta nopeatempoisesta mutta koukuttavasta kappaleesta, jotka ottavat varmasti päähän pidemmissä sessioissa.

McPixelin läpäisyyn ei mene kuin muutama tunti eikä uudelleenpeluuarvoa oikeastaan ole, mutta peliä on silti pakko suositella, Harvoin saa yhtä hyviä nauruja!

+ Hauska
+ Selkeä grafiikka
- Toisto

No comments:

Post a Comment