28 July 2015

Saints Row 2



Julkaistu: 2008
Alustat: PC, PS3, Xbox 360
Kehittäjä: Volition Inc, CD Projekt
Julkaisija: THQ
Pelimoottori: Havok

Oletko aina unelmoinut omasta katujengistä, huumekaupasta ja silmittömästä väkivallasta? Jos olet, niin tässä on etsimäsi peli.

Saints Row 2 on vakavahenkinen peli.


Pyhä jengi
Saints Row 2 tekee pelaajasta Saints-katujengin pomon. Saintsit ovat pahasti alakynnessä kaupungin jengien välisessä taistelussa, mutta pelin aikana pelaaja ohjaa Saintsit kohti huippua.

Saints Row 2 sisältää paljon taistelua niin poliisia kuin muita jengejä vastaan. Taisteleminen on viihdyttävää, välillä ehkä hiukan könkköjen kontrollien takia ärsyttävää. Pomotaistelujakin löytyy, mutta ne ovat lähinnä tylsiä ja pelin teeman rikkovia.

Kakkos-Saints on paljon vakavempihenkinen kuin jatko-osansa. Vaikka melkein kaikki älyttömät hahmot ja sivutekemiset ovatkin jo mukana, ei peli ole kuitenkaan sellaista aivotonta paahtoa kuten esimerkiksi The Third. Saints Row 2:ssa aistii vielä GTA:n perinnön vahvasti.

Saints Row 2 opettaa huonoja tapoja.


Pyhä pomo
Saints Row 2:n grafiikka on ihan hyvää. Konsolitausta näkyy tyhyytenä ja osittain heikkoina tekstuureina, mutta tämä ei menoa hidasta. Ajotuntuma on mitä on, välillä ajoneuvoja ei saa mitenkään kontrolliin.

Pelimaailmana toimiva Stillwaterin kaupunki on kiinnostava ja täynnä hauskoja yksityiskohtia. Kaupunkia valloitetaan alue kerrallaan, tavoitteena saada Saintsit kaikkialle. Pelaaja myös päivittää omia tukikohtiaan.

Saints Row 2 on hauska avoimen maailman räiskintä, jonka parissa ei taatusti tule tylsää.

+ Viihdyttävä
+ OK tarina
+ Maailma
- Konsolitausta
- Liikaa lisäpuuhaa
- Kontrollit
- Ajoneuvot
- Pomotaistelut

No comments:

Post a Comment