12 September 2015

Mod Madness! Arma 2: DayZ Mod



Julkaistu: 2012
Alustat: PC
Kehittäjä: Dean ''Rockett'' Hall
Julkaisija: Dean ''Rockett'' Hall
Pelimoottori: Real Virtuality 3
Arma 2 - modi

Herään meren rannasta keskeltä ei mitään. Ympärilläni on vain metsää, ja horisontissa siintää pieni kylä. Mitä on tapahtunut? Ainoat äänet ovat aaltojen kohina ja lintujen laulu. Näen suuren eläimen ylittävän autotien. Outoa.

Hetken mietittyäni päätän suunnata kohti kylää. Varmuuden vuoksi koukkaan metsän kautta, sillä kaikki ei selvästikään ole kunnossa.



Saapuessani kylän reunalle näen tummia, laahustavia hahmoja. Jähmetyn paikalleni. Yhtäkkiä talojen keskeltä juoksee toinen ihminen, perässään lauma aggressiivisia... zombeja? Hän huomaa minut ja säntää luokseni lauma perässään. Tuntematon selviytyjä huutaa jotain venäjäksi, ja lähdemme juoksemaan rinta rinnan kohti kylää.

Zombeja tulee kaikkialta, ja pian huomaan kadottaneeni venäläisen. En uskalla kuitenkaan lähteä enää etsimään epäonnista kumppaniani, sillä yksi zombeista on tarrautunut tiukasti perääni. Juoksen henkeni edestä.

Zombi seuraa minua kilometrikaupalla, kunnes näen pienen majakan. Suuntaan sinne. Majakan edessä on toinen zombi, joka ei kuitenkaan huomaa minua. Kiipeän ylös ja näen mieluisan yllätyksen: joku on jättänyt haulikkonsa majakkaan! Nostan sen maasta ja tarkistan sen. Kaksi ammusta.



Päätän jäädä majakkaan, koska se tuntuu turvallisimmalta vaihtoehdolta. Yllätyksekseni minua seurannut zombi kiipeääkin ylös. Ammun sitä kohti, mutta paniikissa luotini lentää jonnekkin kauas. Lataan ja ammun uudestaan, osuen tällä kertaa majakan seinään. Zombi hyökkää ja pudottaa minut majakasta. Tunnen kuinka sääriluuni napsahtaa poikki.

Yritän juosta mutta kaadun naamalleni. Kipu on järkyttävä. Yritän nousta ylös, mutta en pysty. Lähden ryömimään kohti horisontissa siintävää rakennusta. Zombit eivät seuraa minua. Verenhukka on valtava. Näkökenttäni sumenee hitaasti, mutta ryömin silti eteenpäin. Pidän tiukasti kiinni haulikosta, ja yritän taas päästä ylös. Kaadun. Näkökenttäni sumenee.

Ruutuun pamahtaa rumalla fontilla ''You are dead''.

+ Suuri avoin maailma
+ Haastava
+ Melko realistinen
+ Tunnelmallinen
- Tyhjä maailma
- Zombien tekoäly
- Lagit ja bugit

No comments:

Post a Comment