09 November 2015

Altitude



Julkaistu: 2009
Alustat: PC, Mac, Linux
Kehittäjä: Erik Measure, Karl Sabo
Julkaisija: Nimbly Games
Pelimoottori: Java

Tuntuvatko lentosimulaattorit liian vaikeilta? Kokeile Altitudea!

Nappulaliigaa.


Värikästä ilmasotaa
Altitudessa kaksi sarjakuvamaisista lentokoneista muodostettua tiimiä taistelee toisiaan vastaan erilaisissa pelimuodoissa. Löytyy deathmatchia, tukikohdan valloitusta ja jopa jalkapalloa! Vihollisia rökitetään erilaisilla koneilla ja erikoisaseilla.

Altitude on pohjimmiltaan yksinkertainen peli. Toisella hiiren näppäimellä ammutaan já toisesta laukaistaan erikoiskyky. Lentäminen voi aluksi tuntua oudolta, mutta kunhan siihen tottuu on se hauskaa. Koneet eivät vaurioidu törmäyksistä, mutta vapaaseen pudotukseen sen sijaan ei kannata joutua, sillä se on yleensä tie varmaan kuolemaan.

Tuosta olisi pitänyt antaa punainen kortti!


Altitude on miellyttävän, joskin halvan näköinen peli. Lentokoneet ovat värikkäitä ja hyvin tehtyjä, mutta sen sijaan kentät vaikuttavat siltä että ne on rakennettu kiireellä. Onneksi pelistä löytyy mainio kenttäeditori.

Altitude on hauskaa oikeiden ihmisten kanssa, sillä botit ovat hieman tyhmiä. Valitettavasti pelaajamäärät ovat nykyään melko alhaiset, ja suurin osa pelaajista on futisservuilla, jolloin muut pelimuodot jäävät hieman pimentoon.

Botit hyökkää!


Altitude on mukavaa ajavietettä halpaan hintaan, joka kuitenkin kärsii pelaajakadosta ja keskeneräisyyden tunteesta.

+ Hauska
+ Tasapainoinen
- Vähän pelaajia
- Halvan oloinen

No comments:

Post a Comment